Hvordan ser en blå hønekylling ud?
Hvordan ser en blå hønekylling ud?

Video: Hvordan ser en blå hønekylling ud?

Video: Hvordan ser en blå hønekylling ud?
Video: Blue Hen Farm Facts - YouTube 2024, Marts
Anonim

Blå Høne af Delaware-fakta:

De har små, tynde, glatte øreflipper og øreflipper. Alle disse er knaldrød. Kammene, øreflipperne og kammene er dubbet (afskåret) i haner til udstilling. Farve: De har et gult næb, rødlige blå øjne og pileskafter og -tæer.

Hvordan ser den blå høne tilsvarende ud?

Blå Høne af Delaware-fakta: De har små, tynde, glatte øreflipper og øreflipper. Alle disse er lyse røde. Kammene, øreflipperne og kammene er døbt (afskåret) i haner til fremvisning. Farve: De har et gult næb, rødlige blå øjne og pileskafter og -tæer.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad betyder Blue Hen? det blå høne er kaldenavnet for staten Delaware; blå høne . høns bruges til soldater eller indfødte i staten.' Oprindelsen af disse. kælenavne var insisteren fra en amerikansk officer i Revolutionary.

I betragtning af dette, er en blå høne ægte?

Nej, til den tredje. EN ægte blå høne er stål blå , ikke den elektriske blå af YoUDee, og kan have accenter af rød, brun, rust, sort eller hvid i sine fjer. UD-flokken lever op til "Fightin" Blå Høns "navn.

Hvorfor er den blå høne Delaware-statsfugl?

Det er næsten universelt enige om, at oprindelsen af " Blå Høne Kylling," som Delaware statsfugl , var under uafhængighedskrigen, og at den kæmpende vildskab og frygtløshed af Delaware soldater i kamp var forbundet med Kent County Blå Høne Kyllinger ejet og opdrættet af kaptajn Jonathan Caldwell.

Anbefalede: