Hvordan dyrker du Nepeta Cataria?
Hvordan dyrker du Nepeta Cataria?

Video: Hvordan dyrker du Nepeta Cataria?

Video: Hvordan dyrker du Nepeta Cataria?
Video: Kocimiętka na balkonie – uprawa w domu dla kota świeżego zioła. - YouTube 2024, Marts
Anonim

Vokser Kattespids frø

Plante Kattagyntefrø: Udblød katteurtfrø i vand natten over før såning. Så frø i cellepakker eller flade, tryk ned i jorden og dæk let. Holdes ved 60°F. spiringen er forskudt over en periode på 14-40 dage

På samme måde kan man spørge, hvor lang tid tager det for katteurt at vokse?

fem til 10 dage

For det andet, hvor ofte skal jeg vande min katteurt? Vand unge planter to gange om ugen for det første to uger, reducer vande til hver anden uge efter planterne er blevet godt etablerede. Det Planten er tørketolerant og kan modstå varme, når den bliver ældre. I løbet af det tør katteurt sæson og høje temperaturer, stige vande til en gang om ugen eller endda mere, hvis det er nødvendigt.

Er katteurt derfor let at dyrke?

Kattespids plante Profil. Kattespids er en almindelig urt, der trives i store dele af Nordamerika og er meget let at dyrke . Kattespids kan plantes i din have om foråret eller efteråret, fra frø eller planter. Det vil spire om to til tre uger, hvis det startes fra frø.

Hvordan dyrker du katteurt?

Dyrkning af katteurt . Kattespids urt vokser bedst i veldrænet jord i fuld sol, men tåler delvis sol og en lang række forskellige jordtyper. Enkelt gang katteurt planter er etableret, har de meget lidt brug for pleje. De behøver ikke at blive befrugtet, da gødning kan mindske styrken af deres lugt og smag.

Anbefalede: