Indholdsfortegnelse:

Hvor stiller man kattebakken i en lille lejlighed?
Hvor stiller man kattebakken i en lille lejlighed?

Video: Hvor stiller man kattebakken i en lille lejlighed?

Video: Hvor stiller man kattebakken i en lille lejlighed?
Video: Когда сажать Баклажаны на рассаду (2023) – Когда сеять баклажаны в открытый грунт и теплицу - YouTube 2024, Marts
Anonim

De bedste steder at opbevare en kattebakke i din lille lejlighed

  1. I et linnedskab. Linnedskabe bruges til sengetøj, ja, men de kan også bruges til at opbevare din kattens kattebakke .
  2. I et hjørne i vaskeriet Værelse . Hvis du bor i en lille lejlighed , har du sandsynligvis ikke et udpeget vaskeri værelse .
  3. Ved siden af toilettet på badeværelset.
  4. I et badeværelsesskab.

Og hvor skal jeg placere kattebakken?

Det bedste placere for en skraldespand er et rent, roligt og trafikalt område, hvor katten føler, den har privatliv. Afhængigt af indretningen af dit hus kan et roligt hjørne i et familieværelse eller en krog i et ekstra soveværelse passe regningen.

For det andet, kan jeg sætte min kats kattebakke på badeværelset? 3. I Badeværelse . Der er virkelig ingen problemer med at holde en kattebakke på badeværelset så længe du kan holde døren til det badeværelse åben hele eller næsten hele tiden. Problemet med fugt, som jeg allerede har nævnt, kan afhjælpes ret nemt ved at have en affugter i din badeværelse.

Også for at vide, kan du have en kattebakke i dit soveværelse?

Lad være beholde kattebakken i en soveværelse hvis det er muligt. Placere det hos en voksen værelse hvis du har intet andet valg. Helst, sætte kassen i en rolig beliggenhed som et skab eller badeværelse. Lad være behold din kattens skraldespand nær ved hende mad- og vandretter, fordi hun kan nægte at bruge det badeværelse rundt det lugt af mad.

Er det OK at sætte kattebakken i køkkenet?

Hvis du har et gæsteværelse, kan det dog være det perfekte sted for kattens kattebakke . Det køkken . Typisk er det ulækkert at have din kattens toilet samme sted, som du tilbereder din mad. For nogle køkken ordninger, men det kan fungere.

Anbefalede: